1. maj, 2023 åbner Nohrskov Fonden op for modtagelsen af donationer og bidrag. 
 

Ønsker du at støtte Nohrskov Fondens arbejde for børn med alvorlige og langvarige fysiske- eller psykiske sygdomme på tværs af diagnoser, er det flere måder, du kan gøre det på:

Fast månedlig støtte 

Med en fast månedlig støtte på 50,- / 100,- / 150,- via MobilePay, kan du være med til at støtte Nohrskov Fondens arbejde for syge børn. Kontakt Nohrskov Fonden på mail info@nohrskovfonden.dk, så din månedlige støtte kan oprettes. 

Bliv medlem

Du kan også vælge at blive medlem af Nohrskov Fonden for 250,- om året. Som medlem vil du blive inviteret til en årlig generalforsamling. Skriv en mail til Nohrskov Fonden på info@nohrskovfonden.dk, så dit medlemsskab kan oprettes. 

Donationer 

Såfremt du ønsker at donere et bidrag til Nohrskov Fonden, så kan du gøre det ved at overføre beløbet fra din egen bank til Nohrskov Fondens Danske Bank konto, hvis oplysninger vil fremgå her på siden 1. maj, 2023. Det vil fra 1. maj, 2023 også være muligt at overføre direkte via MobilePay til Nohrskov Fonden. 

Testamente

Du kan også vælge at støtte Nohrskov Fonden på langt sigt ved at have foreningen i tankerne, når du skriver dit testamente. Du kan vælge at donere hele eller dele af din arv til Nohrskov Fonden. Nohrskov Fonden har indgået et partnerskab med virksomheden LegalDesk, som gratis vil tilbyde dig hjælp med at oprette dit testamente. Har du spørgsmål, kan du skrive en mail til foreningen på info@nohrskovfonden.dk

Legat

Du kan også vælge at oprette et legat i stedet for et testamente. Når du opretter et legat, giver du Nohrskov Fonden et beløb af din arv. Legatet kan oprettes uanset, om du har et testamente i forvejen. Vi har indgået et partnerskab med virksomheden LegalDesk, som gratis vil tilbyde dig hjælp med at oprette dit legat. Har du spørgsmål, så kontakt os i formularen i bunden af siden eller skriv en mail til os på info@nohrskovfonden.dk.
 

Start din egen indsamling til fordel for Nohrskov Fonden

Fejrer du fødselsdag, har du jubilæum, afholder du eller din by et kulturevent eller andet, så kan du lade pengene gå til Nohrskov Fondens arbejde.

Er du på Facebook, har du her mulighed for at oprette en indsamling. Kontakt foreningen på info@nohrskovfonden.dk, så kan du blive hjulpet dig godt igang med din indsamling. 

 

Læs mere: http://nohrskovfonden.dk/støt-nohrskov-fonden