Er du vores næste ambassadør?

Er du vild med Nohrskovs holistiske univers af skønne behandlinger, lækre produkter og velgørende arbejde for børn med alvorlige sygdomme? Og har du, lige som os, en kærlighed for det holistsike menneskesyn, så er det måske noget for dig at blive en del af vores ambassadør-team. Som ambassadør får du nemlig en række unikke fordele hos Nohrskov.

Vi søger ambassadører, der har en naturlig, autentisk, holistsik og personlig profil, hvor æstetik, rene linjer og positivitet er i højsæde. Som ambassadør for Nohrskov, har du har lyst til at dele ærligt og visuelt flot indhold. Vi vægter din profil og stil højere end det præcise antal følgere du måtte have og tager imod din ansøgning, hvis du har minst 3.000 følgere og en åben profil.

Fordele som ambassadør:

  •  Personlig rabatkode på 20% (på ALT, der i forvejen ikke er nedsat eller kører til pakkepris).
  •  Mulighed for at blive featured på Nohrskov.dk og på vores socialemedier på Instagram og Facebook, hvis vi vælger at reposte dit content. 


Sådan bliver du ambassadør:

Der er enkelte forudsætninger for at blive ambassadør hos os:

  • Min. 3.000 følgere på Instagram og Facebook 
  • Mulighed for at fremvise et eller flere af vores produkter med tydelig tag af @Nohrskov, mindst 2 gange om måneden som posts og mindst gange 3 stories.


Du er velkommen til at kontakte os via mail på info@nohrskov.dk eller via vores kontaktformular

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kærligst
Team Nohrskov